Victron Energy Venus GX

Negociaza pret

Acest produs iti va aduce 9 puncte de loialitate. Adaugandu-l si pe acesta in cos, comanda ta va totaliza 9 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de € 9.00.


BPP900400100

Venus GX este centrul de comunicare al instalației dumneavoastră. Venus vă permite să vorbiți cu toate componentele din sistemul dvs. și se asigură că lucrează în armonie. Monitorizarea datelor live și modificarea setărilor se realizează prin utilizarea telefonului dvs. smartphone .

More details

€ 357.00 tax incl.

-10%

€ 321.30 TVA inc.
€ 270.00 + TVA

Descriere produs

Victron Remote Management (VRM) vă oferă acces complet la comenzile și setările foarte extinse ale tuturor componentelor sistemului care sunt conectate la CCGX sau Venus GX. Acesta permite utilizatori de la distanță și autentificare de instalare - de oriunde, oricând. Această aplicație puternică oferă, de asemenea, verificări de diagnostic fără probleme și o analiză a informațiilor arhivate.

De îndată ce vă conectați "Venus GX oferă o imagine de ansamblu instantanee a sistemului dvs.: Starea de încărcare a bateriei; consumul curent de energie; colectarea energiei din PV; alimentarea cu energie electrică de la rețea / generator.

Venus GX poate fi programat pentru pornirea automată a generatorului dvs. - declanșat de joasă tensiune; Mare cerere; sau starea de încărcare a bateriei. Acesta poate fi adaptat în continuare pentru a întârzia aprinderea până la sfârșitul perioadelor "liniștite" - evitând daunele accidentale la sfârșitul nopții.

Consola de la distanță oferă acces vizual la datele live și setările dvs. Venus GX ...și pentru că este la distanță - puteți face acest lucru de oriunde din lume.

Venus GX gestionează sistemele de stocare a energiei. Păstrează bateriile de rezervă la 100%; intră in functiune în timpul întreruperilor; și redirecționează surplusul de energie (solară) spre consumul propriu - economisind bani

Planificați o excursie? Monitorizarea de la distanță a dispozitivului dvs. Venus GX vă permite să vă asigurați că ambarcațiunea sau motorul dvs. sunt pregătite să meargă. Venus GX vă permite de asemenea să vorbiți cu echipamentele conectate de la alți producători. Și cu Venus GX puteți verifica rezervoarele dvs. de asemenea.

Specificatii tehnice

Inaltime45
Latime143
Adancime96
Greutate0.254
ConexiuneRJ45, USB, VE.Direct, VE.CAN, micro-SD, VE.Bus, WiFi