Victron Energy MPPT Control...
Victron Energy MPPT Control...
Victron Energy MPPT Control...

Victron Energy MPPT Control (VE.Direct cable not included)

SCC900500000
In stoc
95,20 €
80.00 € + TVA

aiciMPPT – control este o interfata care permite vizualizarea si setarea anumitor parametrii specifici pentru regulatoarele de incarcare MPPT Victron Energy care au portul de comunicatii VE.Direct.
Interfata MPPT – control este montata in carcasa deja familiara a monitorizarii pentru baterii BMV700.

Descriere

Sistemul de monitorizate regulatori solari MPPT Control Victron ofera informatii despre starea tuturor controlerelor de incarcare din gama BlueSolar MPPT. Mai exact, pe ecranul acestui sistem de monitorizare se pot observa informatii despre starea de incarcare a bateriilor, tensiunea acestora, curentul de sarcina, dar si despre cantitatea de energie existenta in panourile fotovoltaice. Pentru o buna functionare, sistemul de monitorizate regulatori solari MPPT Control trebuie sa fie ferit de umezeala, praf, interferente electromagnetice si vibratii.

MPPT – control este o interfata care permite vizualizarea si setarea anumitor parametrii specifici pentru regulatoarele de incarcare MPPT Victron Energy care au portul de comunicatii VE.Direct.
Interfata MPPT – control este montata in carcasa deja familiara a monitorizarii pentru baterii BMV700. Aparatul aigura o monitorizare consistenta si profesionala a informatiilor cu privire la sistemele fotovoltaice.

Caracteristici si functii:
1. Afiseaza statusul parametrilor in timp real : puterea panourilor, tensiunea bateriei, curentul de incarcare, curentul de iesire.
2. Se poate vizualiza arhiva de informatii de la inceputul monitorizarii sau valorile inregistrate in decursul ultimelor 30 de zile.
3. Anumite setari pentru regulatoarele MPPT Victron Energy.
4. Plaja de tensiune de intrare : 6.5 – 95VDC ( legat la baterii); 5VDC ( legat prin VE.Direct).
5. Consum propriu : < 4mA . 
6. Plaja temperaturii de functionare : -20 grade C – +50 grade C . 
7. Adaptabil pentru toate modelele de regulatoare MPPT Victron Energy care au port VE. 
Direct exceptie modelul MPPT 70/15. 
Dimensiuni :
– diametru parte frontala : 63mm; 
– dimensiuni panou frontal : 69x69mm; 
– diametru corp spate : 52mm; 
– adancime : 31mm.

Pentru mai multe informatii regasesti articolul detaliat pe blog : AICI

Detalii ale produsului

Adancime
30
Conexiune
VE.Direct
Greutate
0.3
Inaltime
65
Latime
65
Produs adaugat in pagina de comparare

Acest magazin poate utiliza terțe părți care utilizează propriile module cookie pentru a stoca și / sau accesa date referitoare la utilizarea și interacțiunea cu serviciile online.