Victron Energy Battery Monitor BMV-702 9 - 90 VDC

Negociaza pret

Acest produs iti va aduce 5 puncte de loialitate. Adaugandu-l si pe acesta in cos, comanda ta va totaliza 5 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de € 5.00.


BAM010702000

BMV-702 este un monitor de baterie de inalta precizie. Functia esentiala a unui monitor de baterie este de a calcula amperii-ora consumati si starea incarcarii bateriei. Amperii-ora consumati sunt calculati integrand fluxul de curent la intrarea sau iesirea din baterie.

More details

€ 216.58 tax incl.

-19%

€ 175.43 TVA inc.
€ 147.42 + TVA

Descriere produs

BMV-702 este un dispozitiv de monitorizare a bateriei, de inalta precizie. Principala functie a aparatului este de a calcula consumul de energie si stadiul de incarcare a bateriei. Consumul in amperi-ora este calculat prin integrarea fluxului de curent care intra sau iese din baterie.

MONITORIZAREA TENSIUNII MIDPOINT (NUMAI BMV-702)

Această caracteristică, care este adesea folosită în industrie pentru a monitoriza bank-urile  de baterii mari și costisitoare, este acum pentru prima dată disponibilă la un cost redus, pentru a monitoriza orice bank de baterii. Un bank pentru baterii constă intr-un șir de celule conectate în serie.

Tensiunea de mijloc este tensiunea pe jumătate de-a lungul șirului. În mod ideal, tensiunea de mijloc ar fi exact jumătate din tensiunea totală. În practică însă vor fi observate abateri, care depind de mulți factori, cum ar fi o altă stare de încărcare pentru baterii sau celule noi, temperaturi diferite, curenți de scurgere interni, capacități și multe altele.

Deviația mare sau în creștere a tensiunii mediane, indică o îngrijire necorespunzătoare a bateriei sau o baterie sau celulă nereușită. Acțiunea corectivă după o alarmă de tensiune la mijloc poate preveni deteriorarea gravă a unei baterii scumpe. Consultați manualul BMV pentru mai multe informații.

BMV-702 CARACTERISTICI SUPLIMENTARE

Intrare adițională pentru măsurarea tensiunii (unei baterii secunde), a temperaturii sau a tensiunii medii și a setărilor de alarmă și releu corespunzătoare.

Caracteristici tehnice:

– Tensiune baterie (V).
– Curentul de incarcare/descarcare al bateriei (A).
– Amperi-ora consumati (Ah).
– Nivelul de incarcare (%).
– Timpul pana la atingerea nivelului de descarcare.
– Alarma vizuala si auditiva: supra si subtensiune si/sau baterie descarcata.
– Releu programabil pentru alarma sau pornire generator.

– Intrare pentru a doua baterie pentru masurarea tensiunii, temperaturii si alarmele necesare

Garantii:

– 5 ani garantie pe produs

Specificatii tehnice

Inaltime65
Latime65
Adancime30
Greutate0.3
ConexiuneVE.Direct