Invertor cu charger 48V 3000W Victron Energy MultiPlus II 48/3000/35-32

Negociaza pret

Acest produs iti va aduce 34 puncte de loialitate. Adaugandu-l si pe acesta in cos, comanda ta va totaliza 34 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de € 34.00.


PMP482304000

 • Comutatie de transfer: 50A;
 • Tensiune de intrare: 38-66V;
 • Tensiune de iesire: 230VAC  ± 2%;
 • Frecventa: 50 Hz ± 0,1%
 • Puterea maxima: 6000W;
 • Eficienta maxima: 95%;
 • Senzor de temperatura pentru baterie:DA;
 • Iesire auxiliara: 16A;
 • Releu programabil: DA;
 • Intervalul de temperatura de functionare: -40 to +65°C (racire asistata de ventilator);
 • Umiditate (fara condensare): max 95%;

More details

€ 1,261.40 tax incl.

-10%

€ 1,135.26 TVA inc.
€ 954.00 + TVA

Descriere produs

MultiPlus-II ~ Noul invertor/incarcator de 48V.

Multiplus-II combină funcțiile Multiplus și MultiGrid. Deține toate caracteristicile unității MultiPlus, plus o opțiune pentru transformator extern care extinde funcția PowerControl și PowerAssist la 32A. Deține de asemenea toate caracteristicile MultiGrid cu anti-insularizare încorporată și o listă în creștere a țărilor în care a fost aprobată.

Notă: pentru o scurtă perioadă de timp acest produs s-a numit MultiGrid-II.

Power Assist

MultiPlus-II va preveni suprasarcina unei surse limitate de curent alternativ, precum o conexiune la alimentarea de la un generator sau de la mal. În primul rând, alimentarea bateriei va fi redusă în mod automat când în mod normal s-ar fi produs o suprasarcină. Al doilea nivel va mări voltajul ieșirii unui generator sau a unei surse de energie de la mal cu putere preluată de la baterie.

ESS: Sisteme de stocare a energiei 

MultiGrid II reprezinta  componenta cheie într-un sistem Victron ESS, oferind flexibilitatea de a se combina cu încărcătoarele solare MPPT sau invertoarele PV de rețea, de exemplu.

Monitorizare și control la distanță 

MultiPlus-II este componenta principală într-un sistem Victron SSE, oferind flexibilitatea de a fi combinată cu încărcătoarele solare MPPT sau cu invertoarele fotovoltaice cu stocare în rețeaua electrică (Grid-tie). Pentru exemple și pentru informații mai detaliate consultați Manualul de proiectare și instalare a SSE.

Sursă de alimentare neîntreruptă de curent alternativ (funcție UPS)

În cazul unei defecțiuni a rețelei sau în cazul deconectării sursei de tensiune sau a generatorului, invertorul din cadrul Multi este activat automat și preia alimentarea sarcinilor conectate. Acest lucru se întâmplă atât de repede (mai puțin de 20 de milisecunde) încât computerele și alte echipamente electronice vor continua să funcționeze fără întreruperi.

Control si monitorizare de la distanta

Monitorizați și controlați unitatea Multi și sistemul sau sistemele dvs., local (LAN) sau de la distanță prin internet, de oriunde din lume, utilizând aplicația gratuită VRM și site-ul web prin portalul gratuit VRM. Accesul poate fi realizat de pe telefon, tabletă, laptop sau PC pentru sisteme de operare diferite. Nu există limite pentru nivelul de control, prin intermediul terminalelor necesare Color Control GX sau Venus GX, de la reglarea unității dvs. Multi până la a porni automat un generator de rezervă și mai mult...

Specificatii tehnice

Inaltime499
Latime268
Adancime141
Greutate18
Putere Invertor2.500-5.000W
Voltaj intrare48V
Functie redresorDA
MonitorizareDA
ConexiuneVE.Bus
OperareParalel (Trifazic), Serie (Monofazic)
Intrari AC2
Iesire AC2 x 230V
ProtectiiScurtcircuit, Temperatura, Voltaj, Curent
Releu programabilDA
Alimentare230VAC, 48V
Tip sistem48V
Voltaj baterie48V