Incarcator solar 12V 24V 10A Victron Energy BlueSolar MPPT 75/10 (12/24V-10A)

Negociaza pret

Acest produs iti va aduce 2 puncte de loialitate. Adaugandu-l si pe acesta in cos, comanda ta va totaliza 2 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de € 2.00.


SCC010010050R

Voltaj Baterie: 12/24V; 

Curent maxim de incarcare:10A; 

Putere nominala fotovoltaica: 12V-145W, 24V-290W; 

Tensiunea maxima solara: 75V; 

Iesire programabila DC: Da;  

Conexiune bluetooth: optional 

More details

€ 96.39 TVA inc.
€ 81.00 + TVA

Descriere produs

Controlere de încărcare solară 

Un incărcător solar colectează energie de la panourile solare si o stochează in bateriile dvs. Folosind tehnologia cea mai recentă, cea mai rapidă, BlueSolar maximizează această colectare de energie, gestionând-o inteligent pentru a obține o încărcare completă în cel mai scurt timp posibil. BlueSolar menține sănătatea bateriilor, prelungind durata de viață a bateriei.

MPPT: Urmărire punct putere maximă ultra rapid

Prin monitorizarea constantă a tensiunii și a curentului de ieșire al panourilor solare (PV), tehnologia MPPT asigură că fiecare picătură de energie disponibilă este preluată din panouri și colectată pentru stocare. Avantajul acestui lucru este cel mai vizibil atunci când cerul este parțial înnorat, si intensitatea luminii se schimbă constant.

Monitorizare și control la distanță 

Controlul și monitorizarea la distanță ale caracteristicilor extinse ale încărcătorului dvs. BlueSolar MPPT prin atașarea unei chei Bluetooth și asocierea acesteia cu telefonul dvs. inteligent sau alt dispozitiv prin VictronConnect. Dacă instalarea dvs. este conectată la Portalul internet de Management de la distantă Victron (VRM) vă oferă acces la puterea maximă a MPPT-ului dvs., oricând, oriunde; ambele servicii sunt gratuite. Pentru instalări la distanță - chiar și atunci când nu există conexiune la internet sau semnal de telefonie în apropiere - este posibil să puteți monitoriza MPPT-ul prin asociere bluetooth cu un dispozitiv LoRaWAN(rețea cu rază mare de acțiune), disponibil opțional.

Ieșire sarcină

Funcția inteligentă de ieșire sarcină previne deteriorarea cauzată de funcționarea bateriilor "plate". Puteți configura tensiunea la care BlueSolar deconectează o incărcare - prevenind astfel descărcarea excesivă a bateriilor. Și aici bit inteligent: BlueSolar va încerca o reîncărcare de 100% în fiecare zi. Dacă nu se poate - în perioadele de vreme proastă - crește tensiunea de deconectare, zilnic, până când realizează cu succes acest lucru. Noi numim această caracteristică BatteryLife deoarece menține starea de sănătate și prelungește durata de viață a bateriei.

Un incărcător solar ce colectează energie de la panourile solare si o stochează in bateriile dvs. folosind tehnologia cea mai recentă, cea mai rapidă. BlueSolar maximizează această colectare de energie, gestionând-o inteligent pentru a obține o încărcare completă în cel mai scurt timp posibil. BlueSolar menține sănătatea bateriilor, prelungind durata de viață a bateriei.

https://www.youtube.com/watch?v=vZJA4eTd6vw

Documentatii :

Victron Connect MPPT app Discovery: click aici

How to add dimming functionality to a solar lighting system click aici

Blue Solar Charge Controller Overview: click aici

Selectie specificatii tehnice:

Voltaj Baterie: 12/24V; 

Curent maxim de incarcare:10A; 

Putere nominala fotovoltaica: 12V-145W, 24V-290W; 

Tensiunea maxima solara: 75V; 

Iesire programabila DC: Nu;  

Conexiune bluetooth: optional

Temperatura de operare -30 to +60°C;

Dimensiune (mm) 100 x 113 x 40;

Greutate (Kg) 0,5;

Va rugam sa consultati cartea tehnica pentru detalii complete!

Specificatii tehnice

Inaltime100
Latime113
Adancime40
Greutate0.4
Functie redresorDA
MonitorizareDA
ConexiuneVE.Direct
Curent maxim de incarcare10A
Curent maxim10A
ProtectiiPolaritate baterie, Scurtcircuit, Temperatura, Voltaj
Tehnologie incarcator solarMPPT
Tip sistem12V, 24V
Voltaj baterie12V, 24V
Iesire DCDA