Pe langa gama completa de servicii oferite de catre compania noastra, Darcom Energy garanteaza calitatea si longevitatea produselor si lucrarilor realizate.

Proiectele noastre imbina ultilizarea energiei regenerabile si inepuizabile cu echipamentele performante de cea mai inalta eficienta energetica.

Suntem cunoscuti pentru profesionalism  si experienta, motiv pentru care astazi reprezentam cu succes o companie de nivel international, Victron Energy, din partea careia am primit autorizatia pentru primul service de echipamente fotovoltaice din tara.

Alege sa fii independent energetic, alege Darcom Energy Solutions!

CONDITII DE GARANTIE

Victron Energy garanteaza performanta tuturor produselor pentru o anumita perioada de timp de la data facturarii, dupa cum urmeaza:

 

Termene de garantie pentru clientii finali:

• Baterii Li-ion: 3 ani

• Baterii cu plumb-acid: 2 ani

• Toate celelalte produse: 5 ani

 

Garantia se aplica numai pentru piesele defecte din cadrul echipamentului.

Reparatiile in baza garantiei sunt efectuate gratuit de catre distribuitor sau Darcom Energy Solutions SRL, service partener Victron Energy).

Garantia nu acopera costurile fortei de munca sau cele asociate cu dezinstalarea, reinstalarea si costurile de transport.

Garantia va fi considerata nula daca produsul a fost defectat in urmatoarele cazuri:

 

  •   Inversarea polaritatii bateriei;
  •    Conectare necorespunzatoare;
  •    Soc mecanic sau deformare;
  •    Contactul cu lichid sau oxidarea prin condensare;
  •    Instalare si utilizare in medii nepotrivite (praf, vapori corozivi, umiditate, temperatura ridicata);
  •    Ruperea sau deteriorarea cauzata de fulgere;
  •    Terminalele de conectare și șuruburile distruse sau alte deteriorări, cum ar fi supraîncălzirea;
  •   Acumulatorii (Gel, AGM, Li etc.) trebuie sa vina insotiti de istoricul de operare de pe un dispozitiv agreat (Color Control GX, Venus GX, BMV etc.)

 

Această garantie nu se aplica in cazul in care produsul a fost utilizat in mod greșit, instalat necorespunzator sau reparat de catre oricine altcineva decat Victron Energy sau unul dintre partenerii sai autorizati. Pentru a beneficia de garantie, produsul nu trebuie dezasamblat sau modificat, repararea sau inlocuirea sunt singurele solutii, iar compania Victron Energy nu este răspunzătoare pentru daune. In cazul in care Victron Energy, prin distribuitorii autorizati, sau partenerul service autorizat repara produsul sau inlocuieste componenta defectata, garantia produsului nu va fi extinsa.

Pentru a identifica varsta produsului este necesar sa identificati numarul de serie.

Primele două cifre reprezintă anul de producție, iar următoarele două cifre reprezintă saptamana in care a fost produs.

Spre exemplu numarul de serie HQ1247XXXXX – inseamna ca aceasta unitate a fost produsa in anul 2012, in saptamana 47 a aceluiasi an.

Pentru solicitari de service cu privire la produsele victron va rugam sa completati formularul online: https://www.darcomenergy.ro/content/service

 

Product added to wishlist
Produs adaugat in pagina de comparare

Acest magazin poate utiliza terțe părți care utilizează propriile module cookie pentru a stoca și / sau accesa date referitoare la utilizarea și interacțiunea cu serviciile online.