Darcom Energy

Cu o experienta de 25 ani in antreprenoriat si productie, Darcom Energy activeaza in domeniul energiei regenerabile din anul 2008, oferind servicii de proiectare, comercializare, instalare, reparatii si intretinere a sistemelor fotovoltaice de tip On-Grid, Off-Grid si Hibrid.

In calitate de furnizor de servicii complete, Darcom Energy dezvolta proiecte de energie regenerabila care protejeaza mediul inconjurator si care unesc, in mod eficient, productia de energie cu designul peisagistic responsabil.
Fie ca este vorba de clienti industriali, institutionali sau de parteneriate, Darcom Energy ofera cele mai bune solutii personalizate - dimensionarea si instalarea celor mai viabile sisteme fotovoltaice.

 

Incepand din martie 2016, pe site-ul nostru, www.darcomenergy.ro, gasiti produsele de ultima generatie la preturi competitive. Puteti consulta specificatiile tehnice si plasa comenzi online. De asemenea, pentru a testa produsele comercializate de noi, ne gasiti in Showroom-ul de pe Str. Doctor Iacob Felix, nr. 99, Parter Bucuresti.
Am reusit sa finalizam cu succes proiecte importante, de la iluminat public pana la realizarea de parcuri fotovoltaice, atat pe teritoriul Romaniei, cat si in Europa.
Strategia si obiectivele companiei tin cont de noile tehnologii in domeniu, de echipamente electrice de ultima generatie si de valorificarea surselor regenerabile de energie. 

 

Impreuna punem soarele la treaba!
Product added to wishlist
Produs adaugat in pagina de comparare

Acest magazin poate utiliza terțe părți care utilizează propriile module cookie pentru a stoca și / sau accesa date referitoare la utilizarea și interacțiunea cu serviciile online.