SUSTENABILITATE, INOVARE & ENERGIE REGENERABILĂ

Suntem compania de energie regenerabilă
ce oferă servicii complete pentru implementarea sistemelor fotovoltaice de tip On-Grid, Off-Grid și Hibrid, încă din 2008. 


Dezvoltăm proiecte de energie regenerabilă cu responsabilitate față de comunitatea din care facem parte, față de mediul înconjurător. 

Împreună punem soarele la treabă! 

SPIRIT ANTREPRENORIAL DE 30 ANI

Darcom Group este amprenta inovației și a standardelor înalte încă din 1992 când a fost creată prima companie din grup, ca o afacere de familie, iar de atunci compania a crescut exponențial, devenind un grup de 4 companii cu linii de producție diferite. 

Producem cu energie verde în fiecare companie, cu responsabilitate pentru mediul înconjurător. 

ATRIBUTELE NOASTRE

Parteneri Victron Energy 

Suntem singurul service autorizat Victron Energy în România, Republica Moldova, Ungaria și Bulgaria. Victron Energy este lider în echipamente pentru soluții regenerabile de energie, fiind soluția profesională pentru sistemele fotovoltaice. 

Standard la nivel global 

Prin pasiunea și expertiza în dezvoltarea sistemelor fotovoltaice am devenit Parteneri Oficiali Victron Energy și implementăm cele mai bune proceduri din industrie, care asigură serviciile performante pe care le oferim în fiecare zi. 

Echipe specializate tehnic 

Performanța pe care o obținem în dezvoltarea sistemelor fotovoltaice este reprezentată de specializarea tehnică pe care o dețin oamenii din echipă, iar astfel soluțiile oferite și sistemele sunt calibrate pe nevoile beneficiarului. 

Membri fondatori Environ 

Suntem membri fondatori în
cadrul asociației Environ creată
în 2007, cu scopul de a prelua responsabilitatea producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice, prin colectarea și reciclarea produselor la fi nalul ciclului de viață.

Product added to wishlist
Produs adaugat in pagina de comparare

Acest magazin poate utiliza terțe părți care utilizează propriile module cookie pentru a stoca și / sau accesa date referitoare la utilizarea și interacțiunea cu serviciile online.