Avantajele energiei regenerabile! Investiti intr-un viitor sigur

Soarele reprezinta o sursa imensa de energie, iar razele sale pot fi captate si transformate in energie solara.

Energia solara care ajunge pe Pamant in 40 de minute ar fi suficienta pentru a acoperi nevoia de energie pe un an a intregii omeniri.

Avantajele energiei regenerabile:

Energia solara ajuta la incetinirea si chiar oprirea incalzirii globale. Ani intregi de cercetare au condus la obtinerea unor sisteme eficiente de panouri solare care genereaza energie electrica fara sa produca poluare.

Ajuta la economisirea banilor. Instalarea unor panouri solare fotovoltaice va salveaza o parte considerabila din venituri. De exemplu, economiile pe 20 de ani pentru americanii care au ales instalatiile solare in 2011 vor fi de aproximativ 20.000 de dolari, potrivit cleantechica.com

 Este o sursa de energie sigura. Stim ca Soarele rasare si apune in fiecare zi. Acest lucru face energia solara o sursă de energie sigura.

 Energia solara ofera independenta energetica. „Combustibilul†panourilor solare nu poate fi cumparat. Este gratuit. Dupa ce v-ati instalat panouri solare, aveti o sursa independenta de energie electrica.

Dupa investitia initiala, toata productia de energie electrica este gratuita.

Termenul mediu de recuperare al investitiei initiale este de 5-7 ani. De asemenea, reduceti sau eliminati complet factura electrica.

Investitia se face toata la inceput existand totusi si posibilitatea de finantare prin banca sau leasing.

Product added to wishlist
Produs adaugat in pagina de comparare

Acest magazin poate utiliza terțe părți care utilizează propriile module cookie pentru a stoca și / sau accesa date referitoare la utilizarea și interacțiunea cu serviciile online.