Blog

De ce avem nevoie de sistemele fotovoltaice Off-Grid?

Un sistem fotovoltaic Off-Grid poate satisface nevoile de energie ale oricărei case de dimensiuni medii până la mari. Aceasta este o alternativă atrăgătoare la sistemele tradiționale în rețea, deoarece autosusține consumul de energie 100%. Economiile pe termen lung ale unui sistem fotovoltaic Off-Grid îl fac o alegere viabilă din punct de vedere financiar. Cu un sistem fotovoltaic Off-Grid funcțional, un proprietar de casă nu mai trebuie să plătească  factura.

remove_red_eye 107 views

Workshop sisteme fotovoltaice

remove_red_eye 206 views

CamperVan Fest

Primul festival zero energy vanlife și outdoor din România

remove_red_eye 133 views

2022 - Anul care a schimbat totul pentru domeniul solar!!!

remove_red_eye 135 views

Energie curată - Afaceri puternice

Prin înlocuirea generatoarelor cu energia solară ca sursă primara de energie, securitatea si stabilitatea energiei creste, întreținerea este optimizata și costurile totale ale energiei sunt reduse până la un punct în care sistemele energetice independente permit o generație complet nouă de modele de afaceri. Prin furnizarea de energie electrica la scară, noi oportunități de afaceri sunt ușor accesibile, chiar și în locații îndepărtate, unde nu există nicio rețea. Fermele piscicole sau fabricile și stațiunile întregi pot fi proiectate sau transformate, oriunde este nevoie. Avantajele sociale și economice pozitive sunt substanțiale și de anvergură.

remove_red_eye 353 views

Ce impact are un sistem cu o capacitate de 160 kWp?

Producția #estimată pentru un an este de aproximativ 176 MWh. Daca această energie ar fi fost produsă de o centrală pe bază de #cărbune ar fi produs 805 kg de #emisii de CO2/MW si anume 141,000 kg pentru cei 176 de MW. Un copac absoarbe intr-un an aproximativ 6 kg de emisii CO2, deci ar fi fost nevoie de aproximativ 23,400 de copaci să absoarbă această cantitate de emisii CO2.

remove_red_eye 244 views

Am deschis prima reprezentanta din Timisoara

Azi, 1 noiembrie, Darcom Energy impreuna cu CEZ Vanzare au deschis impreuna prima reprezentanta din tara. Va asteptam la Timisoara, Bulevardul 16 Decembrie 1989, Nr. 8, pentru a testa sistemele noastre.

remove_red_eye 2205 views

Avantajele energiei regenerabile! Investiti intr-un viitor sigur

Soarele reprezinta o sursa imensa de energie, iar razele sale pot fi captate si transformate in energie solara.

remove_red_eye 2174 views
Product added to wishlist
Produs adaugat in pagina de comparare

Acest magazin poate utiliza terțe părți care utilizează propriile module cookie pentru a stoca și / sau accesa date referitoare la utilizarea și interacțiunea cu serviciile online.