Victron Energy AGM Deep Cycle Batt 12V/90Ah

Negociaza pret

Acest produs iti va aduce 8 puncte de loialitate. Adaugandu-l si pe acesta in cos, comanda ta va totaliza 8 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de € 8.00.


BAT412800084

VRLA AGM: durata de viaţă proiectată 7-10 ani
VRLA GEL: durata de viaţă proiectată 12 ani 
VRLA GEL de 2 volţi: durata de viaţă proiectată 20 ani

More details

€ 271.32 TVA inc.
€ 228.00 + TVA

Descriere produs

Gama AGM are o rezistenţă internă scăzută, motiv pentru care este convenabil de folosit în cazul unor aplicaţii ce necesită curent de sarcină mare, cum este cazul invertoarelor, propulsoarelor, vinciurilor şi la pornirea motoarelor. 

Gama GEL oferă cel mai bun ciclu al durabilităţii şi are cea mai lungă durată de viaţă. Utilizarea materialelor cu un grad ridicat de puritate şi a armăturilor din calciu şi plumb asigură un grad scăzut de autodescărcare a bateriilor AGM şi GEL, ceea ce înseamnă că, pe parcursul unor lungi perioade de timp, nu se vor descărca. Ambele game au borne plate din cupru, cu găuri filetate M8, care asigură cel mai bun contact posibil şi elimină necesitatea unor conectori. Bateriile respectă normativele CE şi UL, având carcasele confecţionate din ABS şi sunt livrate de Victron Energy cu o garanţie de 2 ani în întreaga lume

Specificatii tehnice

Inaltime350
Latime167
Adancime183
Greutate27
Voltaj intrare12V
Capacitate0-100Ah
Voltaj baterie12V
Tip baterieAGM