VE.Direct TX digital output cable...
VE.Direct TX digital output cable...
VE.Direct TX digital output cable...
VE.Direct TX digital output cable...
VE.Direct TX digital output cable...
VE.Direct TX digital output cable...

VE.Direct TX digital output cable (PWM light dimming cable)

ASS030550500
In stoc
11,90 €
10.00 € + TVA

Cablul de ieșire digitală VE.Direct TX trebuie utilizat în combinație cu BlueSolar MPPT 75/15 sau MPPT 100/15.

Acest cablu este proiectat pentru aplicații de iluminat în sistemele de energie solară. (mai multe aplicații vor urma mai târziu).Consumul de energie poate fi redus semnificativ prin capacitatea de a diminua iluminarea atunci când este necesar.

GARANTIE 5 ANI

Descriere

Consumul redus de energie va reduce costul total al sistemului. De asemenea, disponibilitatea iluminatului va crește, chiar și în cazul unei baterii parțial încărcate la soare scăzută.

Cablul conectează ieșirea TX a conectorului VE.Direct al unui MPPT 75/15 sau 100/15 cu intrarea dimmer PWM a driverului LED. Controlerul de încărcare MPPT trebuie să aibă o versiune software de 1:15 sau mai mare.

Un controler de încărcare MPPT cu o versiune software mai veche poate fi actualizat pentru aceasta.

Aplicatii de iluminat

Acest cablu este proiectat pentru aplicații de iluminat în sistemele de energie solară. Consumul de energie poate fi redus semnificativ prin capacitatea de a diminua lumina atunci când este necesar. Un consum mai mic de energie va reduce costul global al sistemului. Va crește, de asemenea, și utilizarea luminii, chiar și în cazul unei baterii încărcate parțial în condiții de strălucire scăzută a soarelui. Cablul conectează ieșirea TX a conectorului VE:Direct a unui încărcător MPPT la intrarea reostatului PWM a unității LED.

Iesire virtuala de tensiune

Cablul este conceput pentru a adăuga funcționalitatea ieșirii de tensiune încărăcătoarelor MPPT mai mari (MPPT 100/30 și mai mari) care nu au o ieșire de tensiune. Cablul conectează ieșirea TX a conectorului VE.Direct a unui încărcător MPPT la o protecție a bateriei sau la un releu semiconductor pentru a conecta sau deconecta o sarcină.

Detalii ale produsului

Conexiune
VE.Direct

Reviews

No reviews
Product added to wishlist
Produs adaugat in pagina de comparare

Acest magazin poate utiliza terțe părți care utilizează propriile module cookie pentru a stoca și / sau accesa date referitoare la utilizarea și interacțiunea cu serviciile online.