Victron Energy Battery Monitor...
Victron Energy Battery Monitor...
Victron Energy Battery Monitor...
Victron Energy Battery Monitor...
Victron Energy Battery Monitor...
Victron Energy Battery Monitor...
Victron Energy Battery Monitor...
Victron Energy Battery Monitor...

Victron Energy Battery Monitor BMV-702 9 - 90 VDC

BAM010702000(R)
In stoc
238,00 €
200.00 € + TVA

BMV-702 este un monitor de baterie de inalta precizie. Functia esentiala a unui monitor de baterie este de a calcula amperii-ora consumati si starea incarcarii bateriei. Amperii-ora consumati sunt calculati integrand fluxul de curent la intrarea sau iesirea din baterie.

GARANTIE 5 ANI

Descriere

BMV-702 este un dispozitiv de monitorizare a bateriei, de inalta precizie. Principala functie a aparatului este de a calcula consumul de energie si stadiul de incarcare a bateriei. Consumul in amperi-ora este calculat prin integrarea fluxului de curent care intra sau iese din baterie.

MONITORIZAREA TENSIUNII MIDPOINT (NUMAI BMV-702)

Această caracteristică, care este adesea folosită în industrie pentru a monitoriza bank-urile  de baterii mari și costisitoare, este acum pentru prima dată disponibilă la un cost redus, pentru a monitoriza orice bank de baterii. Un bank pentru baterii constă intr-un șir de celule conectate în serie.

Tensiunea de mijloc este tensiunea pe jumătate de-a lungul șirului. În mod ideal, tensiunea de mijloc ar fi exact jumătate din tensiunea totală. În practică însă vor fi observate abateri, care depind de mulți factori, cum ar fi o altă stare de încărcare pentru baterii sau celule noi, temperaturi diferite, curenți de scurgere interni, capacități și multe altele.

Deviația mare sau în creștere a tensiunii mediane, indică o îngrijire necorespunzătoare a bateriei sau o baterie sau celulă nereușită. Acțiunea corectivă după o alarmă de tensiune la mijloc poate preveni deteriorarea gravă a unei baterii scumpe. Consultați manualul BMV pentru mai multe informații.

BMV-702 CARACTERISTICI SUPLIMENTARE

Intrare adițională pentru măsurarea tensiunii (unei baterii secunde), a temperaturii sau a tensiunii medii și a setărilor de alarmă și releu corespunzătoare.

Caracteristici tehnice:

– Tensiune baterie (V).
– Curentul de incarcare/descarcare al bateriei (A).
– Amperi-ora consumati (Ah).
– Nivelul de incarcare (%).
– Timpul pana la atingerea nivelului de descarcare.
– Alarma vizuala si auditiva: supra si subtensiune si/sau baterie descarcata.
– Releu programabil pentru alarma sau pornire generator.

– Intrare pentru a doua baterie pentru masurarea tensiunii, temperaturii si alarmele necesare

Garantii:

– 5 ani garantie pe produs

Detalii ale produsului

Adancime
30
Conexiune
VE.Direct
Greutate
0.3
Inaltime
65
Latime
65

Fisiere asociate

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Produs adaugat in pagina de comparare

Acest magazin poate utiliza terțe părți care utilizează propriile module cookie pentru a stoca și / sau accesa date referitoare la utilizarea și interacțiunea cu serviciile online.