Incarcator solar 12V 24V 15A Victron...

Incarcator solar 12V 24V 15A Victron Energy SmartSolar MPPT 75/15

SCC075015060R
In stoc
149,90 €
125.97 € + TVA

Voltaj Baterie: 12/24; 

Curent maxim de incarcare: 15A;

Putere nominala fotovoltaica: 12V-220W, 24V-440W;

Tensiunea maxima solara:75V;

Iesire programabila DC: Da

Conexiune bluetooth: Da

GARANTIE 5 ANI

Descriere

  •          Controlere de incarcare solara

Un incărcător solar colectează energie de la panourile solare si o stochează in bateriile dvs. Folosind tehnologia cea mai recentă, cea mai rapidă, MPPT maximizează această colectare de energie, gestionând-o inteligent pentru a obține o încărcare completă în cel mai scurt timp posibil. MPPT  menține sănătatea bateriilor, prelungind durata de viață a bateriei.

  •          MPPT : urmarire punct putere maxima ultra rapid

Prin monitorizarea constantă a tensiunii și a curentului de ieșire al panourilor solare (PV), tehnologia MPPT asigură că fiecare picătură de energie disponibilă este preluată din panouri și colectată pentru stocare. Avantajul acestui lucru este cel mai vizibil atunci când cerul este parțial înnorat, si intensitatea luminii se schimbă constant.

  •          Monitorizare si control la distanta

Controlul și monitorizarea la distanță ale caracteristicilor extinse ale încărcătorului dvs. MPPT prin atașarea unei chei Bluetooth și asocierea acesteia cu telefonul dvs. inteligent sau alt dispozitiv prin VictronConnect.

Dacă instalarea dvs. este conectată la Portalul internet de Management de la distantă Victron (VRM) vă oferă acces la puterea maximă a MPPT-ului dvs., oricând, oriunde; ambele servicii sunt gratuite.

Pentru instalări la distanță - chiar și atunci când nu există conexiune la internet sau semnal de telefonie în apropiere - este posibil să puteți monitoriza MPPT-ul prin asociere bluetooth cu un dispozitiv LoRaWAN(rețea cu rază mare de acțiune), disponibil optional.

  •          Iesire sarcina

Funcția inteligentă de ieșire sarcină previne deteriorarea cauzată de funcționarea bateriilor "plate". Puteți configura tensiunea la care MPPT-ul deconectează o incărcare - prevenind astfel descărcarea excesivă a bateriilor. MPPT va încerca o reîncărcare de 100% în fiecare zi. Dacă nu se poate - în perioadele de vreme proastă - crește tensiunea de deconectare, zilnic, până când realizează cu succes acest lucru.

Noi numim această caracteristică BatteryLife deoarece menține starea de sănătate și prelungește durata de viață a bateriei.

 

Selectie specificatii tehnice:

Voltaj Baterie: 12/24; 

Curent maxim de incarcare: 15A;

Putere nominala fotovoltaica: 12V-220W, 24V-440W;

Tensiunea maxima solara:75V;

Iesire programabila DC: Da

Conexiune bluetooth: Da

Temperatura de operare -30 to +60°C;

Dimensiune (mm) 100 x 113 x 40;

Greutate (Kg) 0,5;

Va rugam sa consultati cartea tehnica pentru detalii complete!

Detalii ale produsului

Adancime
40
Conexiune
Bluetooth
VE.Direct
Greutate
0.5
Inaltime
100
Latime
113
Monitorizare
DA
Protectii
Polaritate baterie
Scurtcircuit
Temperatura
Tip sistem
12V
24V
Voltaj baterie
12V
24V
Voltaj intrare
12V
24V
Curent maxim de incarcare
15A
Iesire DC
DA

Fisiere asociate

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Produs adaugat in pagina de comparare

Acest magazin poate utiliza terțe părți care utilizează propriile module cookie pentru a stoca și / sau accesa date referitoare la utilizarea și interacțiunea cu serviciile online.